Camera systemen

Dahua, Hikvision en W-Box zijn de meest gebruikte HD systemen in de wereld

Er zijn genoeg camera systemen te vinden op het internet, zit zijn meestal slechts verkooppunten voor snelle handel. Maar als er problemen komen, bijvoorbeeld recorders instellen, garantie en het instellen van een app applicatie zijn de meeste bedrijven niet meer zo snel.

Nolab Beveiliging installeert, geeft service, ruilt kosteloos om als iets defect mocht zijn, installeert de App applicatie en zorgt dat het aangeschafte camerasysteem een succes wordt en geen bron van ergenis.

Dahua is een van onze merken en staat sinds jaar en dag bekend om haar revolutionaire beveiligingsproducten, met name op het gebied van betaalbare camerabeveiliging.

Met een camerasysteem van Dahua weet u zeker dat uw terrein of bedrijfspand goed wordt beveiligd. De IP-cameratechnologie, die staat aangesloten op een netwerk, bestaat uit een camera en een recorder. Lees hieronder verder over de verschillende opties.

Dahua HDCVI

Het Dahua HDCVI camera systeem zorgt dat u haarscherp in beeld kan vastleggen wat er allemaal rondom uw terrein of bedrijfspand gebeurd. HDCVI staat voor High Definition Composite Video Interface, wat inhoudt dat via de meestal verouderede coax-bekabeling "die vroeger werd gebruikt" en nu mogelijk is om een HD resolutie te krijgen. Geen ouderwetse camerabeelden, maar haarscherpe HD videokwaliteit.

Dahua IP

De Dahua IP camerasystemen bieden de nieuwste technieken op het gebied van camerabeveiliging. Deze innovatieve camerasystemen staan aangesloten op het netwerk, wat extra mogelijkheden met zich meebrengt. Zo kunt u gebruikmaken van draadloze camera’s, die zowel overdag als ‘s nachts haarfijn in beeld brengen wat er in de buurt gebeurt.

Dahua 4K IP

Dahua biedt ook camerasystemen in Ultra HD Deze surveillancecamera’s zijn de nieuwste trend op het gebied van camerabeveiliging, daar zij ook bij beperkte lichtinval hoge kwaliteit opnames kunnen maken, zodat er niks langs de beveiliging heen zal gaan.

Dahua thermische camera’s

Behalve bovengenoemde opties, biedt Dahua ook thermische camerasystemen, door het gebruik van warmtebeelden kunnen personen en incidenten met grote precisie worden waargenomen. Door de herkenning van temperatuur(verschillen) kunnen in donkere omgevingen veel beter personen van achtergrond worden onderscheiden. Hierdoor neemt de vraag naar thermische camerasystemen van Dahua de laatste jaren aanzienlijk toe.

Beugels en lasdozen

U gaan uw Dahua camerasysteem natuurlijk niet aan de muur spijkeren. Bij hoge kwaliteit systemen hoort dan ook hoogwaardige bevestiging. Wij bieden hierom hoge kwaliteit wandmontage beugels en lasdozen, geheel passend in deze productenlijn.