Nolab Beveiliging

BORG beveiliging betekent vakmanschap

Veel ondernemers zijn onvoldoende beveiligd tegen inbraak, terwijl ze fors investeren in beveiligingsmaatregelen. Dit geeft criminelen de kans om de bedrijfscontinuïteit te verstoren met grote financiële gevolgen. Een beveiligingsbedrijf kan ondernemers helpen het risico om slachtoffer van inbraak te worden verkleinen.

Een bedrijfspand kwalitatief goed beveiligen doe je in 3 stappen:

Het correct inschatten van het risico- en beveiligingsniveau.
Een passend beveiligingsplan, voortvloeiend uit de risicoklasse-indeling met een combinatie van organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen.
Het professioneel installeren van de gekozen maatregelen.
Zekerheid en vakmanschap

Aan de hand van het BORG certificaat toont het beveiligingsbedrijf zijn betrouwbaarheid en vakmanschap. Ondernemers weten wat de risico’s zijn, en mogen erop vertrouwen dat de beveiligingsmaatregelen die genomen worden daarbij aansluiten. Beveiligingsbedrijven die goedgekeurd zijn om BORG certificaten uit te geven, worden namelijk beoordeeld door een certificatie-instelling (CB&V, DEKRA, KIWA of CIBV) op levering van producten en of diensten. Denk hierbij aan het adviseren, aanleggen, monteren en onderhouden van inbraakbeveiliging. Bovendien
Bovendien worden deze beveiligingsbedrijven gecontroleerd op de bedrijfsprocessen, deskundigheid en betrouwbaarheid van het personeel.

Onafhankelijk

Het BORG certificatieschema is opgesteld door onder ander beveiligingsbedrijven zelf, onder begeleiding van het CCV. Het is dan ook een werkbaar certificatieschema, omdat vakmensen hun ervaringen en kennis uit de praktijk erin hebben verwerkt. Het certificatieschema biedt de mogelijkheid om te anticiperen op technische ontwikkelingen en trends.

Extra voordeel

Met het BORG certificaat en opleveringsbewijs weet de eindgebruiker dat er goede beveiliging is aangebracht en dat het bedrijf voldoet aan de polisvoorwaarden van de verzekeraar.

BORG vernieuwt

Het CCV is altijd op zoek naar de manier waarop zij haar doelgroep nóg beter kan bedienen. Uit onderzoek blijkt dat de huidige BORG regeling verbetering behoeft. Daarom vernieuwt het CCV de regeling.

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan hier aan voor de CCV-nieuwsbrief, kies voor de categorie Certificatie en Inspectie en ontvang al het nieuws over BORG.

Kwaliteit aantonen als beveiligingsbedrijf?

Voldoet jouw beveiligingsbedrijf aan de eisen van de certificatieschema’s en sta je in voor de kwaliteit van jouw werk? Maak je vakmanschap dan direct zichtbaar voor klanten en meld je aan om vakman te worden.

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.